Το κόστος των οδοντιατρικών πράξεων (εργασιών)

Η τιμή των οδοντιατρικών εργασιών ήταν πάντοτε σημαντικό ζήτημα. Πόσο κοστίζουν τα εμφυτεύματα; Ποιο το κόστος της περιοδοντικής θεραπείας; Λεύκανση κόστος – τιμή; Η απονεύρωση ενός δοντιού πόσο στοιχίζει; Πόσο ζητάνε οι οδοντίατροι για μία γέφυρα; Ποιά η τιμή τα για λευκά σφραγίσματα και τις όψεις ρητίνης ; Ποιο το κόστος της ψηφιακής ακτινογραφίας; Πόσο κάνουν οι όψεις πορσελάνης; Ποιο το κόστος της ολικής οδοντοστοιχίας; Το κόστος της ορθοδοντικής θεραπείας (σιδεράκια) ποιο είναι; Πόσο κάνει μια πανοραμική ακτινογραφία;
Από τον οδοντιατρικό σύλλογο κρίνεται παράνομη η μέσω διαδικτύου αναφορά στο κόστος των οδοντιατρικών πράξεων. Θα χαρούμε ωστόσο να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία.
Το εν λόγω κόστος των οδοντιατρικών εργασιών αναφέρεται σε διάφορες ιστοσελίδες του διαδικτύου, ο ασθενής όμως πρέπει να είναι προσεχτικός και επιφυλακτικός γιατί οι τιμές αυτές πολλές φορές δεν ισχύουν ή αναθεωρούνται μετά την εξέταση και το τελικό σχέδιο θεραπείας αποβαίνει πολύ πιο ακριβό από ότι με προχειρότητα μπορεί να υπολογιστεί.

... μετάβαση στη σελίδα επικοινωνίας

Δημοσίευση αυτού του άρθρου    

Χειρουργός Οδοντίατρος - Πτυχ. Πανεπιστημίου Αθηνών