Η ολική Οδοντοστοιχία

Το θέμα της ολικής νωδότητας δηλαδή της απώλειας όλων των δοντιών, ιδίως για τα αγαπημένα μας πρόσωπα (π.χ. παππούς ή γιαγιά) αποτελεί πολύ μεγάλο πρόβλημα, λειτουργικό αλλά και ψυχολογικό.

Η ολική οδοντοστοιχία είναι ένολικκή οδοντοστοιχίαα πραγματικό δώρο για τους ανθρώπους μας, που δυστυχώς έχουν απολέσει όλα τα φυσικά τους δόντια,το οποίο τους γεμίζει με χαρά και αυτοπεποίθηση.
Στην οδοντιατρική σήμερα μπορούμε να κατασκευάσουμε τεχνητές οδοντοστοιχίες που έχουν καλή λειτουργία (δηλ. μάσηση, ομιλία, συγκράτηση), που δεν χρειάζονται κόλλα, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν εμφάνιση, φυσικό χαμογελο, και αισθητική απόδοση.
Η ολική οδοντοστοιχία σήμερα με τη χρησιμοποίηση των σύχρονων τεχνικών αποτύπωσης (μέτρα) , τών καινούργιων υλικών κατασκευής και της μεγαλής επιλογής τεχνητών δοντιών δίνει οριστική λύση στο πρόβλημα της έλειψης των φυσικών δοντιών και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις.

Άλλωστε το κόστος κατασκευής μιας ολικής οδοντοστοιχίας, είναι αρκετά χαμηλό, συγκριτικά τουλάχιστον με άλλες οδοντιατρικές εργασίες, οπότε οι αγαπημένοι μας άνθρωποι το αξίζουν.

... μετάβαση στη σελίδα επικοινωνίας

Δημοσίευση αυτού του άρθρου    

Χειρουργός Οδοντίατρος - Πτυχ. Πανεπιστημίου Αθηνών